Рус Укр
ГоловнаКиївські будніВодопостачанняСьогодні розпочнеться друга черга гідравлічних випробувань тепломереж в Києві (адреси)
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Сьогодні розпочнеться друга черга гідравлічних випробувань тепломереж в Києві (адреси)

На міцність випробовуватимуть мережі частини Солом’янки, Шулявки, Теремків, Осокорків та центру Києва. Загалом близько 10% житлових будинків (1300) столиці.
Друга черга гідравлічних випробувань тепломереж в Києві розпочнеться сьогодні, 19 травня 2020 року, про це повідомила пресслужба КП "Київтеплоенерго".
 
На міцність випробовуватимуть мережі частини Солом’янки, Шулявки, Теремків, Осокорків та центру Києва. Загалом близько 10% житлових будинків (1300) столиці. Це клієнти, що отримують теплову енергію від ТЕЦ-5. Випробування триватимуть близько двох тижнів — до 5 червня.
 
Адреси будинків, де буде тимчасово відсутнє гаряче водопостачання через гідравлічні випробування мереж:
 
 

▶️ Дарницький район

▶️ Печерський район

▶️ Солом’янський район

▶️ Шевченківський район

Також інформація про терміни проведення гідравлічних випробувань в Києві розміщується на будинкових дошках оголошень та сайті Київтеплоенерго. Крім цього, клієнти можуть отримати її в Центральній диспетчерській з питань ЖКГ за номером 15-57 (зі стаціонарного телефону) або (044) 500-1557 (з мобільного).
 
У компанії розповіли, що проведення випробувань в міжопалювальний сезон є обов’язковим, згідно з Правилами підготовки теплових господарств до опалювального періоду, й дозволяє дослідити гідравлічну щільність та міцність мереж. А це, в свою чергу, дозволяє скоротити кількість аварійних відключень тепла взимку.
 

Нагадаємо, цього року гідравлічні випробування тепломереж в Києві розпочалися пізніше, ніж зазвичай. Після послаблення обмежувальних заходів у столиці 12 травня випробування розпочалися на малих котельнях та ТЕЦ-6, які обслуговують Троєщину, Лісовий масив, Воскресенку, Оболонь, Мінський масив, Виноградар та Відрадний. Завершення першої черги випробувань очікується 25 травня. Станом на 18 травня Київтеплоенерго виявило 105 пошкоджень, з них на 54-х ділянках вже завершені ремонтні роботи. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
19 Травня 2020 p. 19:24
Відключення  гарячого  водопостачання  під час  епідемії  та  карантину - це надто  небезпечно, і  може  призвести  до  збільшення  кількості  хворих.------------------------------ Бо  відключивши  гарячу  воду  монополісти  збираються  зекономити  газ  за  рахунок  здоров"я  населення.