Рус Укр
ГоловнаГоловнеЖитлоСтолиці додали коштів на доступне житло
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столиці додали коштів на доступне житло

На реалізацію державної житлової програми «Доступне житло» Києву та Київській області виділили 88 млн грн, зі 108 перенаправлених за рахунок зменшення видатків на програму «Здешевлення вартості іпотечних кредитів».

Згідно з розподілом коштів, з 108 млн гривень, перенаправлених на фінансування програми «Доступне житло» за рахунок зменшення видатків на програму «Здешевлення вартості іпотечних кредитів», 88 млн грн піде на реалізацію програми в Києві і області. Про це сказав директор київського Іпотечного центру Держфонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний, - повідомляє «УНН».

«Якщо подивитися на розподіл бюджету цього року, за програмою «Доступне житло, 70/30» підписано розпорядження Кабміну про збільшення асигнувань ще на 108 млн грн. Вже є попередній розподіл коштів між регіонами, з цієї суми 88 млн йдуть на будівництво доступного житла в Києві і області», – сказав Сергій Комнатний.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, своїм розпорядженням №588- р від 1 серпня Кабмін перенаправив 108,5 млн гривень на фінансування програми «Доступне житло» за рахунок зменшення видатків на програму «Здешевлення вартості іпотечних кредитів».

Нагадаємо, восьму частину доступного житла України реалізувала ХК «Київміськбуд».

«Зараз ми здали вже 967 квартир за цими програмами («Здешевлення вартості іпотечних кредитів для населення» та «Доступне житло: 70 на 30» – ред. ) Загальною площею 72 тис. кв. м. Але це не кінцева цифра, за умови збільшення попиту на такі квартири, ми готові збільшувати і їх кількість», – сказав президент «Київміськбуду» Ігор Кушнір.

 
Коментарі (0)