Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїСтоличні будинки полоскотав вогонь
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні будинки полоскотав вогонь

Кияни перейшли у новий рік без комунальних «сюрпризів», однак наразі жителів столиці не шкодують ні пошкодження на тепломережах, ні займання будівель.

Сьогодні у столиці горів 5-ти поверховий житловой будинок. Займання будівлі сталося по вулиці Інститутській, 27/6. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ДСНС.

По прибуттю першого аварійно-рятувального підрозділу на місце пожежі стало відомо, що загоряння виникло в загальному коридорі трьох квартир на 5 поверсі будинку. Вогонь було локалізовано на площі 80 кв. м. На місці пожежі працювало 9 одиниць техніки та 24 чоловіки особового складу.

Завдяки оперативним діям рятувальників пожежу було своєчасно ліквідовано. Вогнеборці попередили загоряння квартир, окрім того вдалося уникнути розповсюдження вогню на дах будинку. Під час пожежі було евакуйовано чотири людини. Потерпілих та постраждалих немає.

Наразі з’ясовуються причини винекнення займання.

Як повідомляла "Україна Комунальна" раніше, за інформацією Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища, у ніч з 31 грудня 2013 року на 1 січня 2014 року надзвичайних ситуацій у столиці зареєстровано не було, також не було і проблем з теплопостачанням – мережі опалення, енергопостачання та водопостачання функціонували у нормальному режимі.

Станом на 3 січня майже десяток столичних споживачів ЖКП залишилися без святкового настрою: у них не було ні гарячої води, ні тепла.

 
Коментарі (0)