Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЖитлоСтоличні будинки відремонтували на 80%
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні будинки відремонтували на 80%

Столична влада заявляє, що роботи з капітального ремонту житлового фонду міста виконані на 80%. Завершити роботи повністю обіцяють до зими.

Роботи з капітального ремонту житлового фонду столиці виконані на 80%. Завершити роботи в повному обсязі підрядні організації планують до перших снігів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА. 

Зокрема, цього року передбачено капітально відремонтувати 65 покрівель, утеплити 56 фасадів та в 65 житлових будинках замінити внутрішньобудинкові мережі та сходові клітини, на що в міському бюджеті передбачено 30 млн. грн.

Нагадаємо, житлові організації подають свої пропозиції щодо ремонту найпроблемніших об’єктів житлового фонду до районів, а потім формується та затверджується у КМДА поадресний перелік будинків, у яких упродовж року будуть виконанні роботи з капітального ремонту. 

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Темник заявляв, що на проведення модернізації та утеплення житлових будинків в цілому по Україні необхідно близько 500 млрд грн.
 
Зокрема, за його словами, лише за рахунок коштів бюджетів (державного і місцевих) такий обсяг коштів забезпечити неможливо. Тому одним з головних напрямків роботи міністерства є можливість відпрацьовувати залучення додаткових коштів для проведення всіх цих заходів. 
 
 
Коментарі (0)