Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійСтоличні МАФи відключатимуть від електромереж
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні МАФи відключатимуть від електромереж

Столична влада полює не лише на МАФи, котрі працюють без дозвільної документації. Невдовзі торгові точки міста перевірятимуть на законність споживання електрики. Усім порушникам погрожують відключенням від електромереж.

В умовах посиленої економії та раціонального використання енергоресурсів усі торгівельні заклади у Києві, які несанкціоновано підключились до електромереж, будуть відключені. На цьому наголосив радник голови КМДА Петро Пантелеєв, - повідомляє прес-служба відомства.

«Київ потребує запровадження системного та чіткого контролю за споживанням електроенергії об’єктами торгівлі. Тому до вирішення цього надзвичайно важливого питання залучені представники всіх ключових підприємств, відповідальні за електропостачання в місті. Ми обговорили й визначили спільний алгоритм подальшої роботи в цьому напрямі. Так, наступного тижня будуть проінспектовані місця масової торгівлі, розташовані в 20-метровому діапазоні від станцій метрополітену та зупинок громадського транспорту. Усі торговельні точки, які несанкціоновано споживають електрику, будуть відключені», – зазначив радник Голови КМДА.

За його словами, ця робота здійснюватиметься на принципах узгоджених дій комунальних підприємств Києва, з відпрацюванням механізмів недопущення повторних підключень і подальшого демонтажу МАФів профільними підрозділами Київської міської державної адміністрації.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, протягом тижня з київських вулиць відповідальні служби прибрали понад 50 незаконних МАФів.

Катерина Ляшевська

 
Коментарі (0)