Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаСтоличні підприємства нарощують заборгованість за світло
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні підприємства нарощують заборгованість за світло

Заборгованість споживачів за електроенергію перед «Київенерго» в першому кварталі 2015 року зросла на 164 млн грн. Найбільшими боржниками за спожите світло залишаються комунальні підприємства та бюджетні організації.

Столичні споживачі за три місяці 2015 року наростили заборгованість за використану електроенергію перед ПАТ «Київенерго» на 164,3 млн грн – до 876,3 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

Згідно з повідомленням, найбільшими боржниками за спожите світло перед компанією в першому кварталі 2015 року залишаються комунальні підприємства та бюджетні організації Києва. Їх загальний борг з початку 2015 року зріс майже на 150 млн грн і станом на 1 квітня досяг 648,8 млн грн. Майже 55% цієї заборгованості сформувало КП «АК «Київводоканал», розрахунки якого за електроенергію не перевищують 38% від фактичного споживання.
 
Крім того, незадовільні розрахунки за електроенергію в І кварталі поточного року демонструють підприємства та організації, що фінансуються з міського бюджету – 68,1%. З початку року  їх  заборгованість зросла на 84,5% (на 10,2 млн грн) і станом на 1 квітня склала 22,3 млн грн.
 
При цьому найкращий рівень розрахунків за спожиту електроенергію перед «Київенерго» за підсумками січня-березня 2015 року мають сільгосппідприємства – 112,6%, населення – 104,6% та підприємства й організації, які фінансуються з районних бюджетів – 101,5%. 
 
Така ситуація –  результат погашення частини заборгованості минулих періодів. На даний час їх сумарний борг перед компанією становить 147,8 млн грн.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», сьогодні на перетині вулиці Братиславської з проспектом Ватутіна буде частково обмежено рух автотранспорту через проведення ремонтних робіт.
 
Коментарі (0)