Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Столичні тепломережі у численних пошкодженнях
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні тепломережі у численних пошкодженнях

У столиці протягом липня під час гідравлічних випробувань було виявлено близько 200 випадків пошкодження теплових мереж. Наразі випробування тривають.

У липні поточного року під час проведення гідравлічних випробувань тепломереж фахівці «Київенерго» виявили 181 пошкоджень. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

Загалом з 19 квітня (початку проведення гідравлічних випробувань) по 31 липня під час випробувальних робіт виявлено 617 пошкоджень трубопроводів централізованого опалення та гарячого водопостачання. 515 пошкоджень вже усунуто, решта знаходяться на стадії ліквідації.

Нагадаємо, фахівці «Київенерго» у міжопалювальний період здійснюють значний комплекс робіт щодо підготовки енергетичного господарства до зими – проводяться капітальні та поточні ремонти енергоблоків ТЕЦ, котелень, котлів та іншого обладнання, замінюються теплові мережі. Одним із обов’язкових етапів підготовки столичного теплового блоку до зими є проведення гідравлічних випробувань тепломереж.

На сьогодні гідравлічні випробування – один із найбільш ефективних способів завчасно виявити та ліквідувати до настання осінньо-зимового періоду пошкодження теплових мереж. У минулому році завдяки випробуванням до настання опалювального сезону фахівці «Київенерго» виявили та усунули 1,2 тис. пошкоджень.

Гідравлічні випробування проводяться поетапно у всіх районах столиці. На час проведення цих робіт у киян тимчасово відсутнє гаряче водопостачання, адже технологічно здійснити випробувальні роботи без відключення гарячої води неможливо.

Зазвичай гідравлічні випробування тривають протягом 2 тижнів.

 
Коментарі (0)