Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаСтоличні «Теремки» отримають нові тепломережі
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні «Теремки» отримають нові тепломережі

«Київенерго» замінює розподільчі мережі для мешканців мікрорайону. Завершити перший етап реконструкції планується до початку опалювального сезону.

Фахівці ПАТ «Київенерго» завершують перший етап планової реконструкції розподільчих мереж на Теремках-1. Зокрема, здійснюється заміна близько 2,5 км мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі товариства.

Як зазначено у повідомленні, у рамках згаданих робіт проводиться реконструкція 4 ділянок розподільчих мереж загальною протяжністю 1,5 км по вул. Глушкова та 3 ділянок загальною протяжністю близько 1 км по вул. Заболотного. Замінюються трубопроводи різного діаметру – від 50 до 200 мм. Мережі гарячого водопостачання перекладаються сучасними пластиковими попередньо ізольованими трубами, централізованого опалення – сталевими попередньо ізольованими трубами.

Ці ділянки трубопроводів обрані до плану реконструкції на поточний рік у зв’язку із значною кількістю пошкоджень. Мережі прокладені у 1980-х роках, відтак на даний момент вони практично на межі нормативного терміну експлуатації в 25 років. До того ж високі ґрунтові води пришвидшують зовнішню корозію трубопроводів, що стає причиною появи пошкоджень. Так, лише за 2012 рік на ділянках трубопроводів по вул. Заболотного трапилося 21, а по вул. Глушкова – 12 пошкоджень.

Реконструкція здійснюються за рахунок Інвестиційної програми Компанії. Загальна вартість робіт у поточному році становитиме близько 14 млн грн. Завершити перший етап планової реконструкції мереж планується згідно зі встановленим терміном – до початку опалювального сезону.

«У наступному році ми продовжимо роботи з підвищення стабільності та якості теплопостачання мешканців мікрорайону. Ми плануємо розпочати другий етап реконструкції та замінити 2,8 км зношених ділянок мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання», – повідомив директор СВП «Київські теплові мережі» ПАТ «Київенерго» Євген Глушак.

Як повідомляла раніше «Україна Комунальна», «Київенерго» здійснює роботу з заміни найбільш зношених ділянок столичних тепломереж. У поточному році планується замінити понад 30 км (у двотрубному вимірі) як магістральних, так і розподільчих трубопроводів. Загалом у 2013 році у розвиток теплового господарства столиці «Київенерго» має намір спрямувати понад 270 млн грн.
 

 
Коментарі (0)