Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняСтоличні водопровідні мережі пройдуть промивку
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні водопровідні мережі пройдуть промивку

Сьогодні вночі «Київводоканал» проведе промивку водопровідних мереж у частині житлового масиву Микільська Борщагівка. Впродовж цього часу не рекомендується використовувати воду без попереднього кип’ятіння.

У ніч з 11 на 12 червня «Київводоканал» здійснить промивку водопроводу частини Микільської Борщагівки (житловий масив у Святошинському районі міста). Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі водоканалу.

Профілактичні роботи триватимуть з 23:00 11 червня до 7:00 12 червня. У зону промивки потраплять мережі по вулицях: Генерала Потапова, Сім’ї Сосніних, Картвелішвілі, Гната Юри, Комісара Рикова та Героїв Космосу.

Впродовж цього часу не рекомендується використовувати воду з крану у якості питної чи для приготування їжі без попереднього кип’ятіння. Після завершення профілактичних заходів, перед використанням води з крану потрібно спустити її впродовж 15 хв. Прочистка здійснюється після опівночі, щоб не створювати незручності мешканцям  будинків.

Про профілактичні заходи на мережах «Київводоканал» заздалегідь попередив районні житлово-експлуатаційні організації. Промивку міських мереж підприємство здійснює впродовж року згідно з графіком до кінця грудня.

Як повідомляла «Україна Комунальна», протягом червня фахівці «Київенерго» здійснюють гідравлічні випробування тепломереж в Шевченківському, Солом'янському, Подільському та Оболонському  районах районах столиці. Детальний графік гідравлічних випробувань тепломереж можна оглянути тут.

 
Коментарі (0)