Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтолична адміністрація мобілізує рятувальників – на боротьбу з бурульками
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столична адміністрація мобілізує рятувальників – на боротьбу з бурульками

За інформацією районних держадміністрацій, за минулу добу від бурульок очищено 294 дахів (козирків) та близько 1 940 небезпечних місць огороджено обмежувальними стрічками

У зв’язку з підвищенням температури повітря перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак доручив профільним службам активізувати роботу з очищення покрівель будинків від бурульок.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

Першочергово протиаварійні роботи рятувальники здійснюють у місцях, де є загроза травмування громадян (над входами до будівель, на тротуарах, у місцях масового скупчення людей, біля дитячих майданчиків тощо).

До очистки будинків житлового фонду від бурульок залучають і представників житлово-експлуатаційних організацій. До їхніх обов’язків також входить і забезпечення огородження небезпечних місць огороджувальними стрічками.

Оперативні підрозділи комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» у складі двох відділень щоденно здійснюють рейди зі зняття бурульок із дахів будівель. Так, упродовж місяця надійшло 90 замовлень, у більшості випадків від закладів соціальної сфери.

За інформацією районних держадміністрацій, за минулу добу від бурульок очищено 294 дахів (козирків) та близько 1 940 небезпечних місць огороджено обмежувальними стрічками.

У Головному управлінні з питань надзвичайних ситуацій КМДА закликають бути обережними та уважними, пересуваючись містом у період танення снігу. Також радять триматись на відстані 3-5 метрів від будинків та інших споруд, вибираючи найбезпечніший маршрут руху. У жодному разі не заходити за спеціальні огорожі поблизу будинків чи дерев.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (1)
Владислав Иосифович
24 Червня 2013 p. 16:41

Есть предложение - использовать против наледи и сосулек @ модульного типа! Это эффективное устройство позволяет дистанционно удалять наледь и сосульки с проблеммных свесов кровли зданий и сооружений, сохраняя жизнь и здоровье дворникам и прохожим. Включение Вибротроса модульного типа осуществляет оператор с места контроля за зоной падения сосулек придомовой территории.