Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтолична підземка піднесе сюрприз
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столична підземка піднесе сюрприз

Сьогодні на деякий час зміниться режим роботи столичного метрополітену. Зміни пов’язані з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) та «Волинь» (Луцьк).

Сьогодні з 18:30 до 19:30 станція «Олімпійська» Куренівсько-Червоноармійської лінії Київського метрополітену буде зачинена для пасажирів на вхід та вихід. У зазначений період поїзди слідуватимуть повз станцію «Олімпійська» без зупинки. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі підприємства.

Окрім цього, на Куренівсько-Червоноармійській лінії буде передбачено додаткові резервні состави, які видаватимуться на лінії в разі збільшення пасажиропотоків.

Також імовірне введення обмежень на вхід пасажирів до станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого», якщо пасажиропотік після закінчення футбольного матчу на НСК «Олімпійський» перевищуватиме перевізну спроможність.

Зазначені зміни в режимі роботи Київського метрополітену пов’язані з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) та «Волинь» (Луцьк).

КП «Київський метрополітен» просить пасажирів ставитися із розумінням до введених обмежень, адже вони спрямовані на організацію безпечного перевезення, та закликає під час проїзду в підземці дотримуватись громадського порядку і Правил користування метрополітеном.

 
Коментарі (0)