Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаСтолична влада згадала про районні дірки
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столична влада згадала про районні дірки

Перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак наголосив на необхідності у найкоротші терміни ліквідувати пориви у Солом’янському районі, спричинені випробуваннями тепломереж, що відбувалися в ході підготовки до нового опалювального сезону.

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Мазурчак наголосив на необхідності у найкоротші терміни ліквідувати пориви у Солом’янському районі, спричинені випробуваннями тепломереж, що відбувалися в ході підготовки до нового опалювального сезону. Це стосується і всіх інших районів міста.

Про це «У.К.»  повідомили у прес-службі КМДА.

Він доручив притримуватись відведеного часу на гідравлічні випробування, щоб кияни та гості міста якомога менше потерпали від незручностей. 

Так, ще 5 аварійно-відновлювальних бригад «Київенерго», які обслуговують лівобережні райони столиці, залучили до ліквідації пошкоджень тепломереж на Солом’янці. Таким чином, сьогодні у районі загалом працює 10 бригад. 

Гідравлічні випробування у Солом’янському районі (мікрорайони Батиєва гора, Першотравневий, Чоколівка, Караваєві дачі та частково Лук’янівка) проводилися з 14 до 28 травня. Проте у результаті випробувань було виявлено ряд пошкоджень, частину з яких уже ліквідовано. Станом на ранок 12 червня тут налічувалося ще 27 пошкоджених ділянок, через які у 76 житлових будинках було відсутнє гаряче водопостачання. Більшість ремонтних робіт планують завершити до 15 червня. 

Нагадаємо, гідравлічні випробування тепломереж – це обов’язкова щорічна процедура, яка здійснюється з метою належної підготовки до наступного опалювального сезону. Випробувальні роботи допомагають заздалегідь виявити можливі пошкодження тепломереж та своєчасно їх ліквідувати. 

Наразі вже випробувані тепломережі, які обслуговують житлові масиви Лівобережний, Стара Дарниця, ДВРЗ, Харківський, Соцмістечко, Нова Дарниця, Відрадний, Галагани, Русанівка, Березняки, Теличка, Звіринець, Липки, Чорна гора, Печерськ, Батиєва гора, Першотравневий, Чоколівка, Караваєві дачі, частково Лук’янівка. 

Саме зараз тривають випробування мереж на Нивках і Виноградарі.

 
Коментарі (0)