Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиївське підземелля оновлюється
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київське підземелля оновлюється

«Київавтодор» завершує реконструкцію підземних пішохідних переходів на проспекті Перемоги, заплановану на цей рік. На черзі – майже десяток шляхопроводів.

Капітальний ремонт 8 підземних пішохідних переходів на проспекті Перемоги, які планувалося капітально відремонтувати в поточному році, перебуває на завершальній стадії. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КК «Київавтодор».

Зокрема, наразі відремонтовано ще один підземний перехід, що розташований на перетині проспекту Перемоги та бульвару академіка Вернадського. Так було влаштовано гранітні сходи, здійснено облицювання стін та парапетів, замінено електрокабель та гідроізоляцію, а також проведено низку інших робіт.

Нагадаємо, загалом у рамках реконструкції проспекту Перемоги буде капітально відремонтовано 17 переходів. Окрім того, буде замінено асфальтобетонне покриття проїжджої частини на 11,2 км траси, а також покриття тротуарів, облаштовано велосипедні доріжки та ін.

Всі роботи обіцяють завершити до грудня наступного року, за умови стабільного фінансування всі роботи планується завершити до грудня 2014 р.

Як повідомляла «Україна Комунальна», столична інфраструктура дочекається ремонту і спорудження нових об'єктів у майбутньому році. Зокрема, у 2014 році планується будівництво Великої кільцевої дороги на ділянці від просп. Рокоссовського до вул. Богатирської, а далі до Оболонського просп. .

 
Коментарі (0)