Рус Укр
ГоловнаКоментаріБлагоустрійСтолиця бореться за чистий Майдан
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столиця бореться за чистий Майдан

Майдан Незалежності рятують від сміття. Злагоджена робота комунальних служб із представниками акції протесту допомагає не потопити центр міста у смітті.

У Києві на Майдані Незалежності триває масова акція протесту. Впродовж декількох діб мітингувальники Євромайдану блокують рух автотранспорту по вулиці Хрещатик і вздовж самого Майдану. Раніше повідомлялося, що унаслідок таких дій протестуючих громадян у центрі столиці виникла проблема із накопиченням сміття на головній площі та прилеглих до неї вулиць. 

Втім, столичні чиновники переконують, що ситуація знаходиться під контролем,  мовляв проблеми із вивозом сміття на території Євромайдану відсутні, адже робота  комунальних служб із представниками мітингуючи налагоджена. Про це «Україні Комунальній» повідомив заступник голови Шевченківської районної держадміністрації Олександр Малихін
 
«Вчора на Майдані  Незалежності було встановлено 9 контейнерів для сміття, сьогодні встановлено 14. Щодо розміщення контейнерів та вивезенням сміття з Майдану, то у нас з комендантом, який займається мітингом, є домовленість», - розповів Олександр Малихін. 
 
Так, за його словами іще позавчора сміття вивозили вранці і ввечері, однак, уже вчора комунальникам вдалося домовитися з представниками акції про вивезення сміття по мірі його накопичення.
 
«Коли сміття накопичується, комендант зв'язується із КП ШЕУ Шевченківського району і підприємство вивозить сміття», - уточнив пан Малихін.
 
Євромайдан
 
Також Олександр Малихін зазначив, що на площі, де проводиться акція встановлено близько 47 біотуалетів.
 
Між тим, Євромайдан не проходить без комунальних курйозів. Зокрема, як відомо, учасники акції протесту розібрали на барикади частину каркасу новорічної ялинки.  
 
Нагадаємо, акції протесту почалися 21 листопада 2013 року як реакція на рішення Кабінету Міністрів про зупинення процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.
 
В ніч на 30 листопада правоохоронці розігнали мирний мітинг на Майдані Незалежності з застосуванням грубої сили під приводом того, що комунальникам необхідно продовжувати будівництво ялинки. 
 
 
 
 
 
Коментарі (0)