Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСтолиця множить борги за електроенергію
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столиця множить борги за електроенергію

Кияни нарощують заборгованість за електроенергію. За підрахунками «Київенерго», протягом двох перших місяців борг зріс на 33%.

Протягом січня-лютого поточного року кияни наростили заборгованість за електроенергію перед «Київенерго» на 33%  або на 196,2 млн грн – до 791,2 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

«У тому числі, борг комунальних підприємств столиці за 2 місяці 2014 році збільшився на 30,2% або на 109,2 млн грн і досяг 470,8 млн грн» - йдеться у повідомленні.

Зокрема, зазначається, що заборгованість ПАТ «АК «Київводоканал» станом на 28 лютого ц.р. склала 307 млн грн та зросла з початку року на 30,1%, КП «Київпастранс» – 36 млн грн (+31%), КП «Київміськсвітло» – 31 млн грн (+25,9%), КП «Київський метрополітен» – 14,7 млн грн (+292,6%).  

Бюджетні установи за січень-лютий поточного року приростили борги за електроенергію більш ніж в 2 рази або на 53,5 млн грн, до 102,1 млн грн. Порівняно з аналогічним періодом минулого року, заборгованість цих споживачів зросла у 1,8 рази або на 43,9 млн грн.

Заборгованість населення м. Києва за спожиту електроенергію в січні-лютому ц.р. збільшилась на 5,5% або на 7,2 млн грн і досягла 139,4 млн грн.

При цьому у компанії зазначають, що «Київенерго» майже повністю забезпечує потреби столичних споживачів в електричній енергії.

 
Коментарі (0)