Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїТеплоенергетикаСтолиця отримає оновлені електричні підстанції
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столиця отримає оновлені електричні підстанції

До кінця цього року будуть завершені роботи з реконструкції підстанцій «Печерська» і «Львівська» та завершено перший етап реконструкції підстанції 35 кВ «Єленівська».

У зв’язку зі збільшенням споживання електроенергії в діловому центрі столиці, ПАТ «Київенерго» в 2013 році продовжило роботи з реконструкції та модернізації об’єктів енергетичного господарства Києва. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

«До кінця цього року будуть завершені роботи з реконструкції підстанцій «Печерська» класу напруги 35 кВ (Печерський р-н), підстанції «Львівська» класу напруги 35 кВ (Шевченківський р-н) та завершено перший етап реконструкції підстанції 35 кВ «Єленівська», клас напруги якої в 2014 планується перевести на 110 кВ» - зазначають у «Київенерго».

У компанії зауважують, більшість електричних підстанцій в Києві були введені в експлуатацію в 60-70 роках. На сьогодні обладнання, яке там експлуатується вичерпало свій нормативний ресурс та застаріло. Тому «Київенерго» щорічно здійснює різного роду роботи з відновлення обладнання. Зокрема, підстанції переоснащуються новим силовим обладнанням (трансформаторами), розподільчими пристроями, замінюються панелі управління, релейний захист, робота підстанцій автоматизується.  

Нагадаємо, у 2013 році загальний об’єм інвестицій в теплове та енергетичне господарство столиці складе понад 800 млн грн.

Катерина Ляшевська

 
Коментарі (0)