Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійПопов запрошує киян помахати віником
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Попов запрошує киян помахати віником

Усього за один день працівники «Київзеленбуду» разом з мешканцями планують зробити столицю зеленішою на 278 нових дерев та 2,4 тис. кущів

На доручення голови КМДА Олександра Попова 31 березня на території всіх районів Києва відбудуться суботники.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

Усього за один день працівники «Київзеленбуду» разом з мешканцями планують зробити столицю зеленішою на 278 нових дерев та 2,4 тис. кущів. Окрім того, парки, сквери та газони кожного району ретельно очищуватимуть від сміття та опалого листя. Участь в одному з таких суботників візьме голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

Зокрема, в найближчу суботу у Голосієво прибиратимуть найбільші парки району – парк культури та відпочинку ім. М.Т.Рильського, парк «Лиса гора», парк біля ресторану «Вітряк», лісопарк по вул. Кайсарова, лісосмугу на вул. Лятошинського та просп. Глушкова, Одеську площу. Також суботники відбудуться на вулицях Ломоносова, Героїв Оборони (алея Леніна), Лисогірській, Трутенка та Вільямса, у міжквартальному сквері на вул. Васильківській, а також на проспекті Червонозоряний.

У Дарницькому районі збиратимуть опале листя і сміття біля стацій метро «Славутич», «Червоний хутір», «Харківська», «Бориспільська», а також вздовж озера Вирлиця та на просп. Петра Григоренка.

31 березня також прибиратимуть найбільші парки лівобережжя – Гідропарк, Русанівську набережну, парк «Перемога», парк вздовж вул. Малишка, бульвар Верховної Ради та бульвар Бучми.

У Деснянському районі суботники пройдуть у парках «Фестивальний», «Кіото», «Молодіжний», Ніколаєва та на проспекті Ватутіна.

Низку локацій прибиратимуть від сміття і опалого листя та озеленюватимуть і в Оболонському районі. Комунальники зокрема, працюватимуть на території вздовж вулиці Прирічної, прилеглих зонах до озер Йорданське та Кирилівське, парках «Оболонь» та «Пуща-Водиця», на схилах вулиць Резервна та Марка Вовчка, скверах на вул. Вишгородській та М.Тимошенка, просп. Героїв Сталінграду.

У Печерському районі зеленбудівці також саджатимуть дерева та кущі, збиратимуть сміття та обкопуватимуть газони. Роботи виконуватимуться у парках «Хрещатий», «Міський сад», «Аскольдова могила», а також у Маріїнському, Печерському та Наводницькому парках.  На бульварах Лесі Українки, Дружби Народів та Липському, у скверах І.Франка, М.Заньковецької та Козловського.

На Подолі прибиратимуть схили на вул. О.Теліги, парк біля кінотеатру «Шевченко» а також сквер біля Пам’ятного знаку Магдебурзькому праву.

Святошинці зможуть долучитися до суботників у Сирецькому гаї, парку Федори Пушиної, скверах на вул. Перемоги, 135 та вул. Депутатській, а також вздовж проспекту Перемоги.

Збирати сміття та опале листя, а також висаджувати дерева та кущі киян запрошують і у Солом’янському районі. Зокрема, у парки «Ландшафтний», «Супутник», «Відрадний», «Орлятко» та «Вінницький».

У Шевченківському районі зеленбудівці прибиратимуть територію біля Меморіалу «Бабин Яр», схили на вул. Комінтерну та Л.Толстого, сквери на вул. Костьольній та Володимирському проїзді, на розі вул. Ю.Коцюбинського та вул. Павлівської, у парку «Нивки» та на території Смородинського узвозу.

Київська міська державна адміністрація запрошує киян долучитися до загальноміських суботників та разом з комунальними службами причепурити місто.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)