Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Києві стартує двомісячник з благоустрою
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві стартує двомісячник з благоустрою

Триватиме весняний двомісячник з благоустрою до 11 травня. Протягом цього часу місто мають капітально прибрати після зимового періоду

19 березня у столиці стартує весняний двомісячник із благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста. А 31 березня 2012 року в рамках акції «За чисте довкілля» у Києві відбудеться загальноміський суботник.

Відповідне розпорядження підписав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, інформує прес-служба КМДА.

«Благоустрій – це один із головних обов’язків міської влади. Безумовно, ці роботи мають виконуватися постійно, без обмежень термінами весняних чи осінніх місячників з благоустрою. Проте, є такі періоди, у які роботи з благоустрою необхідно посилити. Наприклад, навесні, коли на вулицях міста після сходження снігу залишається сміття, а дорожнє покриття потребує ремонту. Проведення місячників або двомісячників з благоустрою є традиційним заходом, який дозволяє в короткі терміни привести до ладу місто після зими. Я сподіваюся, що всі учасники процесу поставляться серйозно та відповідально до своїх обов’язків і якісно виконають усі роботи, аби Київ гідно зустрів своє 1530-річчя», – сказав Олександр Попов, коментуючи розпорядження КМДА.

Триватиме весняний двомісячник з благоустрою до 11 травня. Протягом цього часу місто мають капітально прибрати після зимового періоду. Роботи виконуватимуться не лише з відновлення благоустрою та озеленення території, а й з підготовки об’єктів міської інфраструктури до святкування Дня Києва.

Відзначать у столиці і День довкілля – відповідні заходи відбудуться в місті 21 квітня. Загалом до участі у заходах в рамках двомісячника з благоустрою залучатимуться не лише структурні підрозділи та комунальні підприємства КМДА, а й інші приватні й громадські організації.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)