Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Києві найгіршим районом столиці визнали Деснянський
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві найгіршим районом столиці визнали Деснянський

При складанні рейтингу враховувалося, на якому рівні населенню надаються послуги у сфері житлово-комунального господарства, охорони здоров'я та освіти.

Згідно з рейтингом районів столиці за версією Київської міської адміністрації, кращими в 2011 році визнані Шевченківський і Печерський райони, найгіршими - Святошинський і Деснянський.

При складанні рейтингу враховувалося, на якому рівні населенню надаються послуги у сфері житлово-комунального господарства, охорони здоров'я та освіти. Також оцінювалося економічний розвиток районів і кількість залучених в них інвестицій.

У КМДА доручили главам районів, які посіли в рейтингу останні місця, за десять днів розробити програму щодо поліпшення стану їхніх районів. Не виключено, що чиновники з кращих районів будуть допомагати налагоджувати ситуацію своїм колегам з гірших.
 
У той же час експерти вважають, що подібні рейтинги в столиці взагалі недоречні.
 
«Визначати, який район кращий, а який гірший, просто некоректно. У нас всі районні адміністрації підпорядковуються міській. Тобто глави районів практично нічого не роблять без узгодження з тим же Поповим. Тим більше потрібно враховувати, що всі райони знаходяться в різних умовах. Наприклад, у Шевченківському та Печерському орендна плата за землю та приміщення дуже висока, а в Деснянському і Святошинському - набагато нижча. Відповідно надходження до бюджетів районів різні, а значить, і можливості теж різні», - говорить директор Інституту міста Олександр Сергієнко.
 
Загальний рейтинг районів за 2011 рік виглядає таким чином: на першому місці – Шевченківський район, на другому – Печерський, третє – Подільський, четверте – Голосіївський, п’яте – Оболонський, шосте – Дарницький, сьоме – Дніпровський, восьме - Солом'янський, на дев’ятому місці – Святошинський, десяту позицію у списку посідає Деснянський район столиці.
 
Джерело - КП
 
Коментарі (0)