Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГТарифи на тепло для киян пройдуть перевірку
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Тарифи на тепло для киян пройдуть перевірку

Документація, на основі якої Нацкомісія встановлювала тарифи для «Київенерго» на тепло, гарячу воду та опалення, пройде експертизу. Ревізія ляже на плечі незалежних аудиторів.

Незалежні аудитори перевірять документацію, на підставі якої НКРЕКП встановлювала тарифи для «Київенерго» на тепло, гарячу воду та опалення. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

Як повідомляється, «Київенерго», КМДА і EY прийшли до угоди про терміни і формат перевірки і готові розпочати експертизу. Тристороння співпраця передбачає організацію перевірки документації, на підставі якої НКРЕКП встановлювала тарифи для «Київенерго» на тепло, гарячу воду та опалення з 1 липня 2014 року, з 1 квітня 2015 року та з 8 травня 2015 року
 
««Київенерго» відкрита компанія і наша діяльність прозора. Ми готові надати незалежним аудиторам повну і достовірну інформацію про свою роботу для проведення експертизи встановлених НКРЕКП тарифів. Крім того, ми готові поділитися знаннями в сфері тарифоутворення комунальних послуг. Віримо, що співпраця з EY – компанією «великої четвірки» серед аудиторських компаній – дозволить підвищити довіру споживачів до роботи теплоенергетиків столиці», – зазначив генеральний директор ПАТ «Київенерго» Олександр Фоменко.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», кількість відключень гарячої води столичним споживачам трохи скоротилася. Гаряче водопостачання відсутнє внаслідок пошкоджень на тепломережах, планових відключень і проведення гідравлічних випробувань.
 
Коментарі (0)