Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаТисячі киян залишилися без гарячої води
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Тисячі киян залишилися без гарячої води

Тисячі киян залишилися з холодними кранами. Найбільше споживачів «Київенерго» відключено від гарячої води через рішення уряду щодо обмеження газопостачання теплоджерел компанії для економії природнього газу.

Станом на 6:00 в Києві без гарячого водопостачання залишається 8817 споживачів, це складає 56,43% від загальної кількості споживачів, яким надає послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання «Київенерго». Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

Зокрема, через рішення Уряду щодо обмеження газопостачання теплоджерел компанії для економії природнього газу, без гарячого водопостачання знаходиться 7381 споживач, серед них — 401 в Голосіївському, 66 в Дарницькому, 1844 в Деснянському, 55 в Дніпровському, 1084 в Оболонському, 989 в Подільському, 12 в Печерському, 582 в Святошинському, 1578 в Солом`янському, 770 в Шевченківському районах.
 
В результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання без гарячої води залишається 69 споживачів: 14 в Голосіївському, 7 в Дарницькому, 4 в Дніпровському,  25 в Солом`янському, 19 в Шевченківському районах.
 
Внаслідок планових ремонтних робіт, які «Київенерго» проводить в тепловому господарстві в період підготовки до опалювального сезону 2014-2015 років, тимчасово без гарячої води залишається 144 споживача: 30 в Голосіївському, 68 в Дарницькому, 3 в Печерському, 1 в Подільському, 11 в Святошинському, 31 в Шевченківському районах.
В
наслідок проведення реконструкцій (повної заміни ділянок трубопроводів) відключені 337 споживачів — 29 в Голосіївському, 11 в Дарницькому, 6 в Оболонському, 35 в Печерському, 256 в Солом`янському районах.
 
В результаті проведення гідравлічних випробувань без гарячої води залишається 886 споживача. Серед них 84 в Подільському, 745 в Святошинському, 57 в Шевченківському районах.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», кількість будинків, відключених від гарячого водопостачання, збільшуватиметься. «Обмеження використання газу через відключення гарячої води у столиці зумовлене надскладною ситуацією в державі: як у військово-політичному, так і у економічному плані», – повідомив директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Дмитро Новицький. Він зазнчив, що ті запаси газу, які є зараз у державі, чітко регламентовані та розподілені між регіонами. 
 
Коментарі (0)