Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняТисячі киян залишилися без гарячої води
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Тисячі киян залишилися без гарячої води

Понад три тисячі столичних будинків внаслідок пошкоджень на тепломережах, гідравлічних випробувань та планових ремонтів на теплових пунктах залишилися без гарячої води.

Понад три тисячі столичних споживачів наразі перебувають без гарячого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Київенерго».

«Станом на 6:00 29 травня 2014 року, в результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово без ГВП залишається 77 споживачів. Серед них 2 - в Голосіївському, 17 - в Печерському, 6 - в Подільському, 29 - в Святошинському, 23 - в Шевченківському районах» - йдеться у повідомленні.

При цьому зауважується, що протягом минулої доби на тепломережах, які обслуговує компанія, в результаті усунення 23 пошкоджень було підключено 91 споживача.

«Внаслідок планових ремонтних робіт, які «Київенерго» проводить на ряді теплових пунктів, тимчасово без ГВП залишається 329 споживача. Серед них 1 - в Голосіївському, 41 - в Дарницькому, 49 - в Деснянському, 122 - в Дніпровському, 8 - в Оболонському, 29 - в Подільскому, 20 - в Святошинському, 9 - в Солом`янському, 50 - в Шевченківському районах» - додають у повідомленні.

Окрім того наголошують, що внаслідок проведення гідравлічних випробувань тепломереж відключено 2811 споживачів — 834 - в Голосіївському, 673 - в Дарницькому, 440 - в Печерському, 262 - в Солом`янському, 602 - в Шевченківському районах.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, внаслідок гідравлічних випробувань у цих районах гарячої води не буде впродовж двох тижнів.

 
Коментарі (0)