Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняТисячі киян залишилися без гарячої води
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Тисячі киян залишилися без гарячої води

Столиця без гарячої води. Подень в оселях киян відключають гаряче водопостачання. Десь причинами цього є гідравлічні випробування чи планові ремонти на теплових пунктах, однак у більшості випадків хрест на гарячій воді ставлять пошкодження на тепломережах

Сьогодні у столиці без гарячого водопостачання перебуває понад тисячу споживачів. За інформацією ПАТ «Києвенерго», більшість відключень пов’язані з пошкодженнями на тепломережах.

«У результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово без ГВП залишається 547 споживачів. Серед них 131 - у Голосіївському, 54 - у Дарницькому, 1 - у Деснянському, 123 - у Дніпровському, 1 - в Оболонському, 7 - у Печерському, 12 - у Подільському, 44 - у Святошинському, 22 - у Солом`янському, 152 - у Шевченківському районах» - йдеться у повідомленні.

При цьому зауважується, що за минулу добу внаслідок усунення 34 пошкоджень на тепломережах було підключено до гарячого водопостачання 230 споживачів.

Окрім того, згідно з повідомленням, гарячої води в столичних будинках немає і через планові ремонтні роботи, які «Київенерго» проводить на ряді теплових пунктів. З цих причин тимчасово без ГВП залишається 228 споживачів: 60 - у Голосіївському, 54 - у Дарницькому, 27 - у Деснянському, 11 - у Дніпровському, 2 - в Оболонському, 6 - у Печерському, 5 - у Святошинському, 8 - у Солом`янському, 55 - у Шевченківському районах.

«Внаслідок проведення гідравлічних випробувань тепломереж відключено 508 споживачів:  19 - у Дарницькому, 7 - в Оболонському, 482 - у Шевченківському районах» - додається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, більшість українців не задоволена проходженням гідравлічних випробувань на тепломережах. І вже не стільки через те, що з їхніх осель зникає гаряча вода, скільки тому, що вона не повертається згідно з оприлюдненими графіками.

 
Коментарі (0)