Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаТрансформаторні підстанції столиці з'їли 42 мільйони гривень
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Трансформаторні підстанції столиці з'їли 42 мільйони гривень

«Київенерго» витратило понад 42 мільйони гривень на реконструкцію трансформаторних та розподільчих підстанцій у минулому році.

ПАТ «Київенерго», щоб посилити надійність електропостачання кінцевого споживача, у 2012 році реконструювало трансформаторні та розподільчі підстанції 10/0,4 кВ. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

Загальна вартість робіт склала понад 42 млн грн. Фінансування здійснювалося за рахунок інвестиційної програми «Київенерго».

Варто зазначити, що компанія здійснює реконструкцію трансформаторних та розподільчих підстанцій 10/0,4 кВ у зв’язку із тим, що на сьогодні обладнання значної кількості цих підстанцій зношене. Також виникла потреба у підвищенні максимально-допустимого навантаження трансформаторів.

Торік фахівці «Київенерго», зокрема, замінили 78 силових трансформаторів 10/0,4 кВ на більш потужні. Без збільшення потужності замінено 90 трансформаторів, ще 53 трансформатори відремонтовано.

Під час реконструкції розподільчих підстанцій через тривалий термін експлуатації обладнання замінено 339 масляних вимикачів на сучасні вакуумні, реконструйовано кабельні лінії загальною протяжністю понад 5 км та здійснено ряд інших робіт.

«Київенерго дотримується комплексного підходу до модернізації енергетичних потужностей та постійно інвестує власні кошти в оновлення та реконструкцію столичних енергооб’єктів – від крупновузлових підстанцій та транзитних ліній електропередачі 110 кВ до мережевого господарства 10/0,4 кВ. Завдяки реконструкції трансформаторних підстанцій 10/0,4 кВ вдалося збільшити надійність та стабільність електропостачання клієнтів компанії», – зазначив генеральний директор ПАТ «Київенерго» Олександр Фоменко.

Нагадаємо, виконуючи інвестиційну програму за напрямом реконструкція розподільчих пунктів 10/0,4 кВ, у листопаді 2012 року «Київенерго» завершила реконструкцію кабельних ліній 10 кВ загальною протяжністю 3,3 км між проспектами Алішера Навої і Лісовим, що у Дніпровському районі столиці. Зокрема, прокладено нові кабелі із високонадійного шитого поліетилену уздовж наявної траси та замінено обладнання розподільчого пункту із перспективою збільшення навантаження.

 
Коментарі (0)