Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортТранспортна проблема сполучення столичних берегів досі актуальна
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Транспортна проблема сполучення столичних берегів досі актуальна

Сьогодні на круглому столі у Київській міській державній адміністрації за участю голови КМДА Олександра Попова обговорили вирішення транспортних проблем столиці.

Найактуальнішими з них залишаються: будівництво четвертої гілки метрополітену, яка має з’єднати житловий масив Троєщина з правобережною частиною міста, швидкісний трамвай як альтернатива метро на Троєщину та, власне, розвиток автодорожньої мережі.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі КМДА.

Основною причиною виникнення транспортних проблем сполучення лівого і правого берегів Дніпра є той факт, що згідно з останнім переписом, у Києві проживає 3 млн населення, з яких 1,2 млн мешкають на лівому березі столиці, 60% з яких працює на правому березі. Таким чином, щодня понад 330 тис. киян прямують на роботу з лівого на правий берег. Крім того, ще 20-30 тисяч щоденно їдуть з найближчих міст, містечок та сіл на роботу до Києва.

«На жаль, треба констатувати, що транспортні артерії, які сполучають два береги Києва, сьогодні не забезпечують нормального і комфортного пересування пасажирів. Тому питання сполучення лівого і правого берегів для нас є пріоритетним», – наголосив голова КМДА Олександр Попов.

Ситуація, що склалася, призводить до регулярного утворення заторів у години пік вранці та ввечері на «переправних шляхах» з лівого на правий береги та навпаки. Відповідно виникає низка незручностей для мешканців одного з найбільших житлових масивів Києва – Вигурівщини-Троєщини. За оцінками експертів, остаточно вирішити проблему транспортного забезпечення масиву зможе лише будівництво метрополітену.

Також експерти зазначають, що трамвай, який курсував раніше на Вигурівщині-Троєщині, мав частково вирішити транспортну проблему мешканців, але цей проект був недопрацьований. Відтак найближчим часом, поряд з будівництвом метро на Троєщину, буде доводитися до завершення і вдосконалення відповідно до потреб мешканців масиву і питання зі швидкісним трамваєм «Вигурівщина-Троєщина».

 
Коментарі (0)