Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаУ Києві борються з сильними снігопадами
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві борються з сильними снігопадами

Комунальні служби столиці у посиленому режимі очищують від снігу усі зупинки громадського транспорту, підходи до станцій метрополітену, переходи, міжквартальні проїзди, прибудинкові території та тротуари

Відповідне розпорядження дав очільник Київської міської державної дміністрації Олександр Попов. Він наголосив, що під час сильних снігопадів минулої ночі уся снігоприбиральна техніка працювала на автошляхах міста, повідомляють у прес-службі КМДА.

«Снігопад, який тривав протягом ночі, суттєво ускладнював роботу комунальних служб. Більше 300 одиниць техніки комунальної корпорації «Київавтодор» працювало у цілодобовому режимі, очищаючи основні магістралі та посипаючи їх піщано-соляною сумішшю. Зараз  головне завдання – розчистити усі підходи до станцій метрополітену, зупинки громадського транспорту, двори та міжквартальні проїзди, прибудинкові території, а також тротуари міста. Крім того, необхідно очистити від снігових завалів території поблизу дитячих садків та шкіл. Наразі уся техніка спрямована саме на забезпечення безперешкодного пересування киян містом. Ситуація складна, бо снігопад продовжується, але ми з нею впораємося», – наголосив Олександр Попов.

Водночас, за словами першого заступника голови КМДА Олександра Мазурчака, кількість опадів лише за минулу ніч сягнула 16 см, а це за повідомленням Гідрометцентру, сягає 1/3 місячної норми для грудня. За прогнозами синоптиків до кінця дня ця цифра зросте ще на 10 сантиметрів.

«Починаючи від завтра за прогнозами синоптиків відбудеться суттєве зниження температури. Якщо вдарять морози – впоратися із наслідками буде набагато складніше», – пояснив Олександр Мазурчак.

 
Коментарі (0)