Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Києві мешканцям Бортничів пояснили тонкощі розрахування за воду
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві мешканцям Бортничів пояснили тонкощі розрахування за воду

«Київводоканал» надав роз'яснення щодо розрахунків за послуги водопостачання та водовідведення у мікрорайоні Бортничі. Кажуть – за першу послугу платити не потрібно, лише за другу.

У «Київводоканалі» дали роз'яснення щодо розрахунків за послуги водопостачання та водовідведення у мікрорайоні Бортничі протягом за січень 2015 року. 

«Нарахування за послугу водопостачання мешканцям мікрорайону Бортничі за січень 2015 року з боку ПАТ «АК «Київводоканал» не здійснювалися. У платіжках відображена плата тільки за водовідведення холодної води, адже постачання і відведення води – це 2 різні послуги», – повідомили в компанії.
 
За інформацією підприємства, нарахування за відведення холодної води за січень для мікрорайону Бортничі встановлені в об‘ємі соціальної норми – 2,4 куб. м на 1 мешканця при чинному тарифі на водовідведення 3,576 грн за куб. м з ПДВ. 
 
«Тож у будь-якому випадку оплата за водовідведення холодної води становитиме максимум 8,58 грн за 1 особу», – підсумували в «Київводоканалі».
 
«Якщо різниця поточних і попередніх даних за лічильником менша ніж 2,4 м куб., – вкажіть у квитанції свої показники. Кожен платник автоматично отримає перерахунок, якщо на даний момент він вже сплатив за більший обсяг водовідведення», – пояснили в компанії.
 
Для подальших коректних розрахунків мешканців мікрорайону просять повідомити в ЖЕК про здійснену промивку мереж у своїй оселі. 
 
Зазначимо, бланк-заяву можна роздрукувати з офіційного сайту «Київводоканалу» чи отримати в ЖЕКу. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», мешканцям столичних Бортничів доведеться заплатити за відведення отруєної води. А за послуги водопостачання жителям розраховуватися не доведеться.
 
Коментарі (0)