Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоУ Києві можуть «заморозити» сотні будівництв
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві можуть «заморозити» сотні будівництв

Київські будівельники виступили проти введення мораторію на будівництво на окремих територіях міста. Працівники галузі попереджають: це може незаконно призупинити будівництво сотні об’єктів у столиці.
У Києві можуть незаконно призупинити будівництво майже 200 об’єктів. До цього може призвести прийняття законопроекту №2926-1 «Про мораторій на будівництво об’єктів на окремих земельних ділянках міста Києва». Про це сказав голова ради директорів компанії «Укрбуд» Юрій Пелих, передає «УНН».
 
Він зазначив, що представники будівельної галузі столиці направлять відкритий лист до Президента України Петра Порошенка із проханням накласти вето на законопроект №2926-1 «Про мораторій на будівництво об’єктів на окремих земельних ділянках міста Києва», у разі його ухвалення.
 
Також будівельники звернуться до голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана з проханням не виносити цей законопроект на голосування.
 
«Цей законопроект суперечить нормам чинної Конституції, положенням закону України «Про містобудівну діяльність», — процитував лист пан Пелих.
 
Згідно із законопроектом «Про мораторій на будівництво об’єктів на окремих земельних ділянках міста Києва», пропонується встановити мораторій на будівництво будинків і будівель, об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури на окремих територіях до затвердження нового Генерального плану міста Києва.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», із початком нового року боротьба з незаконним будівництвом у Києві вийшла на новий рівень. Місцева влада вдалася до анонсованих радикальних кроків. Однак, чи призведе це до вирішення проблемних питань найближчим часом?! – відповісти можна вже зараз. 
 
Коментарі (0)