Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоУ Києві на «доступне житло» витратять 3 мільярди гривень
Новини ЖКГ
29 Березня 2024 p.
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві на «доступне житло» витратять 3 мільярди гривень

У Києві побудують нові будинки за програмою «Доступне житло». Місто витратить на це майже 3 мільярди гривень

У Києві побудують нові будинки за програмою «Доступне житло». Місто витратить на це майже 3 мільярди гривень.

3 липня відбудеться аукціон в тендері на будівництво будинків для ветеранів АТО. Їх зведуть між вулицями Чабанівського і Жулянська, 5 в Голосіївському районі Києва. КП «Спецжитлофонд» готовий витратити 2 млрд 945 млн 423 тис. 651,18 гривень.

Згідно з технічним завданням, територія для забудови знаходиться на кордоні Києва. Це зона Теремки-3. Планується забудувати майже 8,9 га. Це зона ділиться на дві. У першій хочуть побудувати 6 будинків по 26 поверхів. У кожному з 262 квартири: 164 однокімнатних, 94 двокімнатних, по дві п'ятикімнатних і семикімнатна. На двох останніх будуть дворівневі квартири. На перших - нежитлові приміщення. Будинки будуть розташовуватися біля магістральної дороги.

Друга зона буде відокремляться від першої дорогою, уздовж якої передбачать гостьові стоянки. Там побудують 8 таких же 26-поверхових будинків, як і в першій зоні. Але тут буде по 216 квартир: 92 однокімнатних, 117 двокімнатних, 4 трикімнатних і 3 п'ятикімнатних.

Також буде один 6-секційний 10-поверховий житловий будинок, де на першому поверсі будуть розташовані нежитлові приміщення, а на 9 і 10 поверхах дворівневі квартири. Всього 192 квартири: 70 однокімнатних, 84 двокімнатних, 24 трикімнатних, 2 чотирикімнатних, 10 п'ятикімнатних і 2 шестикімнатних. Висота стель - три метри. Двері в квартири - металеві, а вікна пластикові. У квартирі на кухні вже буде плита, а ванній унітаз, умивальник, сушка і сталева ванна.

У центрі кварталу хочуть зробити зелену зону навколо 10-поверхового житлового будинку, де буде сквер із штучною водоймою, спортивні, дитячі майданчики і кругова велосипедна доріжка.

Під'їзди запроектовані з двостороннім рухом шириною 7 м і одностороннім рухом шириною 3,5 м. Також передбачені місця зі спеціальним обладнанням для відстою велосипедів у центральних входів до будинків, а також на території стадіону. Покриття проїздів передбачено з асфальтобетону. Покриття тротуарів, майданчиків відпочинку, господарських - з ФЕМ. На дитячих майданчиках буде трав'яне покриття. Також біля будинків будуть ігрові майданчики, зони відпочинку і майданчики для вигулу собак.

 

 
Коментарі (0)