Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Києві планують обмежити рекламу
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві планують обмежити рекламу

Рекламу у столиці планують поставити «в рамки». У Київраді розглянули документ, який пропонує поділити місто на зони із окремим режимом розміщення рекламних носіїв.

У столиці мають намір обмежити зони встановлення рекламних носіїв, зокрема це стосується розміщення зовнішньої реклами в зонах охорони пам'яток культурної спадщини, парках та скверах, у безпосередній близькості до адміністративних та культових будівель і споруд, на мостах, шляхопроводах тощо. Таку концепцію пропонує Стратегії реформування зовнішньої реклами в Києві, яка було розглянута депутатами Київської міської ради, передає прес-служба відомства.

«Відповідно до напрацьованої Стратегії, територію міста планується поділити на 5 форматних зон з окремим режимом розміщення об'єктів зовнішньої реклами у кожній. У нульовій форматній зоні пропонується заборонити розміщення будь-яких об'єктів зовнішньої реклами, максимальний розмір рекламного поля наземного окремо розміщеного рекламного засобу у четвертій форматній зоні пропонується визначити у 36 кв.м. (Форматні зони базуються на історико-архітектурному опорному плані Києва)», - йдеться в повідомленні.

У Департаменті містобудування та архітектури виконавчого органу Київради (КМДА) наразі розробляють змін до Концепції розвитку зовнішньої реклами в м.Києві, затвердженої рішенням Київради від 26.01.2012 №20/7357.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, народним депутатам пропонують позбутися монополії у сфері зовнішньої реклами та зменшити рівень корупції. Відповідний законопроект зареєстрували у будівлі Верховної Ради.

 
Коментарі (0)