Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Києві проведуть голосування за дерусифікацію об'єктів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві проведуть голосування за дерусифікацію об'єктів

Подробиці повідомили у мерії столиці У Києві електронне голосування щодо перейменування об'єктів, пов'язаних з РФ та її сателітами, планують продовжити до 9 червня

 

Подробиці повідомили у мерії столиці У Києві електронне голосування щодо перейменування об'єктів, пов'язаних з РФ та її сателітами, планують продовжити до 9 червня та провести у додатку "Київ Цифрової". Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на Київську міську державну адміністрацію (КМДА).

У мерії столиці повідомили, що відповідний проект такого рішення вже зареєстровано у Київській міській раді. За словами секретаря Київської міськради Володимира Бондаренка, у столиці отримали понад 12 тисяч пропозицій щодо перейменування об'єктів у Києві.

"Ми повинні назавжди позбутися сумнівних та хибних знаків російсько-української дружби. Зараз кияни вже направили тисячі пропозицій щодо перейменування міських об'єктів, які ми професійно розглянемо та систематизуємо", – прокоментував Бондаренко.

Саме представники територіальної громади Києва визначать нові назви вулиць, проспектів, алей та шосе шляхом рейтингового електронного голосування. Депутати Київської міської ради ухвалять рішення про перейменування виключно на основі одержаних результатів голосування, зазначив заступник мера столиці.

Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА доручили провести електронне рейтингове голосування у додатку "Київ Цифрової" з обов'язковою верифікацією киян через BankID, повідомили у мерії.

Раніше повідомлялося, що мер Києва Віталій Кличко анонсував демонтаж скульптур радянських часів та перейменування Арки дружби народів. Цього тижня із центру столиці приберуть бронзову скульптуру двох робітників, встановлену у 1982 році "на ознаменування возз'єднання України з Росією". Подробиці – у нашому матеріалі.

 

 

 

 
 
Коментарі (0)