Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїФінансування ЖКГУ Києві створять систему відеофіксації порушень ПДР за гроші інвесторів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві створять систему відеофіксації порушень ПДР за гроші інвесторів

Київрада проголосувала за державно-приватне партнерство в реалізації проекту по впровадженню в столиці автоматичної системи фіксації порушень Правил дорожнього руху

Київрада проголосувала за державно-приватне партнерство в реалізації проекту по впровадженню в столиці автоматичної системи фіксації порушень Правил дорожнього руху (ПДР). Рішення підтримали 63 депутати. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Як повідомила директор Департаменту економіки та інвестицій Наталія Мельник, в Києві через рік-два може з'явитися "сучасний інструмент, який дозволить істотно поліпшити ситуацію з безпекою на дорогах".

"При цьому, на це не буде витрачено жодної копійки коштів з місцевого бюджету, оскільки державно-приватне партнерство передбачає фінансування даного проекту за рахунок капіталу інвестора", - уточнила Мельник.

Вона додала, що кошти інвестора будуть відшкодовувати вже після того, як об'єкт введуть в експлуатацію. На момент подачі ініціативи вартість проекту склала близько 24 млн доларів США.

Попередньо, система буде включати апаратний комплекс відеофіксації порушень ПДР, центр обробки, зберігання та систему передачі даних в автоматичному режимі. Всі зафіксовані порушення ПДР через спеціальні канали зв'язку будуть передаватися в дата-центр і опрацьовуватися інспекторами Національної поліції.

Також Мельник повідомила, що в 2019 році кількість ДТП в Києві склало 20,8% від загальної кількості в Україні, в тому числі з тяжкими наслідками - 3,7%.

В рамках підготовки конкурсу з визначення приватного партнера для реалізації проекту буде створено конкурсну комісію за участю депутатів Київради.

 

 
Коментарі (0)