Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїОпалювальний сезон 2023-2024У Києві визначили відповідальних за початок опалювального сезону
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві визначили відповідальних за початок опалювального сезону

Під час засідання антикризового штабу з підготовки до зими обговорили план початку опалювального сезону та призначили осіб, які персонально відповідатимуть за ситуацію в місті та оперативне вирішення можливих проблем.
У Києві під час засідання антикризового штабу з підготовки до зими обговорили план запуску опалювального сезону та призначили осіб, які, в межах своїх повноважень, забезпечуватимуть технічну та організаційну готовність до запуску тепла в Києві. Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.
 
Заступник директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Олександр Малихін і директор структурного відокремленого підрозділу (СВП) «Київські теплові мережі» ПАТ «Київенерго» Євген Глушак персонально відповідатимуть на антикризовому штабі за ситуацію в місті та оперативне вирішення можливих проблем.
 
«Цього року в результаті блокування рахунків «Київенерго» компанія не змогла виконати значну частину капітальних ремонтів. У результаті кількість аварій, які виникли в міжопалювальний період, збільшилася майже на тисячу. Тому зараз важливо проаналізувати результати проведення гідравлічних випробувань і мобілізувати зусилля для оперативного усунення аварійних ситуацій, які можуть виникнути під час запуску теплоносія. Житлово-експлуатаційні дільниці спільно з районними підрозділами «Київенерго» повинні мати алгоритм негайного реагування на аварію, за кожним будинком повинна бути закріплена людина як з боку ЖЕД, так і з боку районного підрозділу «Київенерго». У масштабі міста відповідальними за цю роботу є представник Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Олександр Малихін та директор СВП «Київські теплові мережі» ПАТ «Кивїенерго», – повідомив Петро Пантелеєв.
 
Він також зазначив, що цього року міська влада вирішила питання «входження» в опалювальний сезон шести відомчих та приватних котелень, які мали труднощі з постачанням тепла.
 
«Ще два роки тому в Києві ми мали колосальні проблеми, які стосувалися роботи 17 відомчих та приватних котелень. Ці проблеми були пов’язані з тим, що власники мали значні борги за спожитий газ, або технічний стан обладнання просто не дозволяв запустити їх у роботу. Минулого року ми вирішили питання 11 котелень, а цього року знайдено рішення щодо запуску тепла ще на шести обʼєктах. Наступного року ми плануємо остаточно вирішити питання сталого постачання тепла в будинки, які знаходяться в зоні обслуговування цих котелень», – сказав Петро Пантелеєв.

 

 

 
Коментарі (0)