Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійУ Києві неприбраний сніг загрожує звільненням
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві неприбраний сніг загрожує звільненням

У столиці за незадовільне прибирання територій від снігу та накрижень, голови трьох районних державних адміністрацій можуть позбутися своїх посад

Роботу голів трьох столичних РДА (Голосіївської, Святошинської, Подільської) визнано незадовільною в частині прибирання територій від снігу та накрижень. Наразі розглядається питання щодо їх звільнення.

Крім того, за халатне ставлення до своїх професійних обов’язків прийнято рішення щодо звільнення чотирьох директорів житлових організацій міста. Зокрема керівника КП «РЕО-2» (Святошинський р-н), КП «ЖЕО-103» (Голосіївський р-н), КП «ЖЕО-301» (Деснянський р-н) та КП «Дирекція» (Солом’янський р-н).

«Не вистачило доби для того, аби повністю організувати безпечне пересування киян містом. На це були суб’єктивні та об’єктивні причини. І у тих ситуаціях, коли посадовці знехтували своїми обов’язками, вони повинні відповісти за халатність», – зазначив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Мазурчак.

За дорученням посадовця, упродовж двох діб в усіх районах столиці працювало 102 інспектори, вони надали звіт з фотофіксацією, яку детально проаналізували в КМДА.

«За цей період за неналежне прибирання льоду та снігу балансоутримувачам було вручено 837 приписів та складено 215 протоколів про адміністративні правопорушення. Як наслідок — низці посадовців комунальних служб винесено догани. Відповідальні особи, які не виправили вчасно ситуацію, тобто не забезпечили безперебійний процес посипання піском усіх пішохідних зон на балансових територіях, будуть притягнуті до відповідальності, аж до звільнення», — заявив пан Мазурчак.

Слід зазначити, що за минулу добу на гарячу лінію міського call-центру (15-51) зі скаргами про незадовільне прибирання снігу та льодяного покрову звернулося 562 мешканця міста. Найбільше нарікань, а саме 230 звернень, було на прибирання льодяного покрову у місцях загального користування та відсутність посипальних матеріалів на дорогах, вулицях та тротуарах – 223. Найбільше скарг надійшло від мешканців Солом’янського та Голосіївського районів.

Джерело: Хрещатик

 
Коментарі (0)