Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Києві з`явився новий сквер
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві з`явився новий сквер

У одному із столичних районів облаштували новий сквер. Три місяці зеленбудівці висаджували на ділянці дерева, кущі, квіти. Крім цього, облаштовано доріжки та вже укладено газон.
У Дніпровському районі Києві відкрили сквер. Зелена зона розташована на вул. Серафимовича. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.
 
На облаштування скверу площе. 1,2 га столичні зеленбудівці витратили три місяці. За це час було висаджено 405 дерев, 425 кущів, облаштовано доріжки. Ще 10 000 кв. м займають квітники та газон.
 
«Маємо сьогодні яскравий приклад відкриття нових зелених зон, оновлення міста і набуття його нового обличчя. На сьогодні відкрилось до Дня Києва 16 об'єктів зеленого господарства. Цього неможливо було б досягти без підтримки громади, і підтвердження моїх слів я бачу у ваших очах, які палають від спільних досягнень на корись міста і киян», – сказав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.
 
Крім цього, чиновники планують найближчим часом розпочати реалізацію проекту з встановлення освітлення та WiFi у парках і скверах столиці.
 
«Програмою економічного і соціального розвитку на 2015 рік передбачено капітальний ремонт 43 об’єктів зеленого господарства на території забудованої частини міста, 15 з яких – нові», - нагадують в КМДА.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві біля станції метро «Осокорки» вже розпочато роботи з облаштування скверу на місці скандального будівництва. За словами чиновника, туди вже привезено грунт та газон.
 
Коментарі (0)