Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Києві знову відключають гарячу воду
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві знову відключають гарячу воду

У Києві відновлено гідравлічні випробування тепломереж, що були призупинені з метою уникнення відключень гарячої води в період зниження температури повітря.
У Києві відновлено гідравлічні випробування тепломереж, що були призупинені з метою уникнення відключень гарячої води в період зниження температури повітря. Так, із 24 квітня гідровипробування проводять у Святошинському, Оболонському, Голосіївському, Подільському, Солом’янському районах столиці, повідомляє прес-служба «Київенерго».
 
З 24 квітня до 8 травня 2017 року випробування тепломереж триватимуть від станції теплопостачання «Біличі» та районних котелень «Теремки», «Мінська», «Центральна». На цей період гаряче водопостачання буде тимчасово припинено для 299 житлових будинків, 11 лікувальних закладів, 15 дитсадків, 13 шкіл і 85 відомств у Святошинському районі; 80 житлових будинків, 2 лікувальних заклади, 6 дитсадків, 4 шкіл і 22 відомства – в Оболонському; 5 житлових будинків та 4 відомств – у Подільському; 29 житлових будинків, 3 дитсадків, 2 шкіл, 6 відомств – у Голосіївському.
 
Із 25 квітня до 8 травня випробування тепломереж проводитимуть від районної котельні «Микольська Борщагівка». На цей період гаряче водопостачання тимчасово припинять для 511 житлових будинків, 6 лікувальних закладів, 35 дитячих садків, 22 шкіл, 140 відомств у Святошинському районі; 4 житлових будинків та 4 відомств – у Солом᾽янському.
 
Компанія закликає водіїв не паркувати автівки над люками теплових камер, що підвищує ймовірність пошкодження транспорту та унеможливлює оперативне відключення пошкоджених ділянок.
 
Довідково.

Гідравлічні випробування – це метод діагностики, що застосовується компанією щороку одразу після закінчення опалювального сезону і до серпня включно, щоб завчасно виявити та полагодити пошкоджені та зношені ділянки тепломереж. Згідно нормативам, випробування здійснюються за допомогою води температурою до +40°С, що подається до тепломереж із підвищеним тиском. Через це технологічно неможливо випробувати тепломережу без відключення гарячої води. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
27 Квітня 2017 p. 21:08
Як вже раніше зазначалося , після відключення опалення киянам слід очікувати регулярних відключень гарячого водопостачання. -------------------------------------------------------------------------------------Одним із пережитків соціалістичного режиму є регулярні відключення гарячого водопостачання , особливо у неопалювальний період. Але чомусь теперішній олігархічний режим не бореться із цим рудиментом "совка", навіть навпаки, посилює та поглиблює його. От би де показати перевагу капіталізма над соціалізмом! Але у нас за 25 років незалежності нічого у цьому плані не зроблено на краще... Натомість олігархічний режим руйнує пам"ятники, перейменовує вулиці, зупинки..., а кому це потрібно, крім самих олігархів?