Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ київських трамваях запровадять «чарівні» квитки
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У київських трамваях запровадять «чарівні» квитки

Трамваї швидкісної лінії на Троєщині обладнають електронними зчитувачами талонів і проїзних квитків, а ті, у свою чергу, можна буде використовувати і на міській електричці

Для зручності пасажирів на лінії швидкісного трамваю на Троєщині буде створено єдиний комбінований квиток, яким одночасно можна буде сплатити за проїзд у трамваї і міській електричці.

Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на КП «Київтранспарксервіс».

Загалом будівництво швидкісного трамваю на Троєщині вийшло на фінішну пряму, інформують у відомстві. Більшість трамвайних зупинок на лінії готові і повністю оздоблені: пофарбовані опори, встановлені навісні металеві конструкції.

Рух потягів пролягатиме вздовж магістральної вулиці Бальзака до станції кільцевої міської електрички «Райдужна». Вагони рухатимуться за двома маршрутами: №4 від околиці Троєщини (вул. Милославської) та №5 (від вул. Сабурова).

Як зазначають фахівці, на пасажирів чекатимуть якісно збудовані станції, з широкими та високими платформами, зручними для посадки у вагони. Тут встановлене сучасне освітлення та павільйони для очікування транспорту. На усіх зупинках працюватиме достатня кількість кас з продажу проїзних документів. Освітлювати платформи будуть люмінесцентні лампи. Вже перед самим запуском швидкісного трамваю на зупинках з’являться турнікети, через які пасажири будуть потрапляти на платформи.

Планується, що на маршрути запустять нові вагони (київського виробництва), основною перевагою яких є низька підлога у середній частині вагону, що дозволяє безперешкодно користуватися ними людям з обмеженими фізичними можливостями. Також для зручності пасажирів буде облаштована і навколишня інфраструктура – збудовані перехідні мостики та арочні переходи над трамвайними коліями. 

Цікаво, що у трамваях швидкісної лінії будуть встановлені електронні зчитувачі проїзних квитків, які одночасно матимуть функцію компостування разових талонів. З цією метою будуть випущені спеціальні паперові квитки для механічної або електронної валідації при оплаті одноразової поїздки. Вони міститимуть елементи захисту для електронної перевірки дійсності (валідності), а також електронного компостування та кількаразового використання. 

 
Коментарі (1)
Дмитрий
06 Жовтня 2012 p. 13:19
Эти считыватели обладают целым рядом недостатков. Например: могут пропечатать талон насквозь, пропечатать так, что дату невозможно разобрать, думаю можно и просто бумажку вставить и он ее тоже пропечатает. Зачем надо вам эти бумажные талоны? Обычные пластиковые жетоны и метрополитеновские турникеты решили бы все эти проблемы и позволили сократить количество необходимого персонала.