Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У КМДА назвали умову завершення опалювального сезону
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У КМДА назвали умову завершення опалювального сезону

У Києві завершать опалювальний сезон виходячи з погодних показників – якщо середньодобова температура повітря три дні поспіль становитиме не менше 8 С°.

Рішення про завершення опалювального сезону у Києві буде прийнято виходячи з погодних показників. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації.

За його словами, столична влада може прийняти рішення про завершення опалювального сезону за умови, якщо середньодобова температура повітря три дні поспіль становитиме не менше 8 С°.
 
«Міська влада прагне зекономити такі цінні для нас енергоресурси і кошти, які мешканці столиці платять за опалення, тому готова завершити опалювальний сезон за умови досягнення оптимальних температурних режимів», – заявив заступник голови КМДА.
 
Він додав, що столичне теплове господарство – це складний комплекс розгалуженої системи тепломереж (більш ніж 2,6 тис. км), теплоджерел, теплопунктів. На її запуск у разі різкого похолодання, щоб проводити його в оптимальних для обладнання технологічних режимах, потрібно не менш 7-10 днів. Тому для закінчення опалювального сезону важливо переконатися в стабільності тенденції до потепління.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Києві знову заговорили про впровадження системи єдиного електронного квитка. Так місто заощадить на зборі виручки в транспорті і наблизиться до європейських стандартів. Не радітимуть лише кондуктори - їм загрожує звільнення.
 
Коментарі (0)