Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У КМДА запевняють що вугілля в Києві вистачить до кінця опалювального сезону
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У КМДА запевняють що вугілля в Києві вистачить до кінця опалювального сезону

За дорученням Київського міського голови теплоелектроцентралі (ТЕЦ) переведені на економний режим. Завдяки цьому Києву вистачить вугілля до кінця опалювального сезону.

 За дорученням Київського міського голови теплоелектроцентралі (ТЕЦ) переведені на економний режим. Завдяки цьому Києву вистачить вугілля до кінця опалювального сезону. Про це під час прес-брифінгу заявив керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко, передає прес-служба КМДА.

“Із наявних у Києві трьох ТЕЦ, тільки одна працює на вугіллі, інші дві — на газу, відповідно від вугілля не залежать. Твердого палива потребує Дарницька ТЕЦ, яка обслуговує 20% міста, переважно Дарницький і Дніпровський райони столиці”, — зазначив Володимир Бондаренко.
 
Сьогодні запас вугілля на ДарТЕЦ становить 25 тисяч тонн. Такого запасу без переходу на економний режим місту вистачило б на місяць. Із урахуванням введення економного режиму, запасів вугілля вистачить на 50 днів. Цьому сприяє і покращення погодних умов у столиці.
 
“Наразі ситуація стабільна і про жодні відключення та перебої мова не йде. Будемо сподіватися, що до кінця опалювального сезону ніяких змін не відбудеться. Загрози для міста Києва немає”, — підкреслив керівник апарату КМДА.
 
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
21 Лютого 2017 p. 20:46
А у яку сторону перерахують субсидії? У тому році у зв"язку із збільшенням тарифів субсидії були, як не дивно, значно зменшені. Тому актуальним є питання: чи можна відмовитись від перерахунку субсидії?