Рус Укр
ГоловнаКиївські будніОпалювальний сезон 2023-2024У новому опалювальному сезоні столиця може залишитись з холодними батареями
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У новому опалювальному сезоні столиця може залишитись з холодними батареями

Через нестачу коштів у статутному капіталі «Київтеплоенерго» ускладнюється підготовка міста до нового опалювального сезону
Через нестачу коштів у статутному капіталі «Київтеплоенерго» ускладнюється підготовка міста до нового опалювального сезону, це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомила прес-служба КМДА.
 
“Відсутність необхідних коштів у статутному капіталі комунального підприємства „Київтеплоенерго“ значно ускладнює процес підготовки до опалювального сезону, закупівлю техніки й енергоносіїв, виконання завдань із ремонту та модернізації теплових мереж”, — сказав Пантелеєв.
 
Він пояснив, що збільшення коштів у статутному капіталі необхідне для належної комплектації техніки й обладнання, закупівлі трубопроводів та інших матеріалів для ремонту мереж, закупівлі техніки й обладнання для роботи персоналу, своєчасного розрахунку за енергоносії.
 
“Підприємство розпочало роботу вже після завершення опалювального сезону, тобто коштів за опалення вони не отримують, а значить необхідних фінансових обсягів для якісної підготовки міста до зими катастрофічно бракує. Щодня ми ліквідовуємо до півсотні пошкоджень мереж. Неможливо здійснити якісні зміни без належної техніки й обладнання, в умовах, коли аварійність мереж сягає 80%”, — сказав заступник голови КМДА. 
 
Коментарі (0)