Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Шевченківський район столиці кинуть водопровідні мережі
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Шевченківський район столиці кинуть водопровідні мережі

Глова КМДА підписав розпорядження щодо будівництва водопровідної мережі у Шевченківському районі столиці. За перебіг робіт відповідатиме ПАТ «Київводоканал».

У Шевченківському районі столиці на вул. Студентській від вул. М. Пимоненка до вул. Глибочицької збудують водопровідну мережу Д=300 мм. А на вул. Глибочицькій (парна сторона) від магістралі Д=700 на вул. Артема до вул. Студентської також збудують водопровідну мережу. Відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов, - інформує прес-служба відомства.

Згідно з документом, замовником розробки проектно-кошторисної документації та виконання робіт з перекладання визначено ПАТ «АК «Київводоканал».

Так, ПАТ доручено визначити проектну та генеральну підрядну організації для виконання робіт, розробити проектно-кошторисну документацію, забезпечити проведення експертизи та затвердити її в установленому порядку.

Замовник робіт під час укладання договору підряду повинен передбачити умови щодо надання підрядником гарантій якості виконання робіт та встановити гарантійні строки експлуатації об’єкта.

Також «Київводоканалу» доручено погодити з УДАІ ГУ МВС України в м. Києві схему організації дорожнього руху на період виконання робіт, забезпечити безпеку дорожнього руху та безпечний прохід пішоходів і проїзд транспортних засобів спеціального призначення шляхом встановлення відповідних дорожніх знаків, огородження місць роботи, освітлення, сигнальних ліхтарів у місцях виконання робіт.

Покриття проїжджої частини і тротуарів на ділянках у межах розриття буде відновлено після завершення робіт.

Зауважимо, що після завершення робіт все майно буде зараховане до комунальної власності територіальної громади міста з подальшою передачею у володіння та користування відповідним експлуатаційним організаціям.

 
Коментарі (0)