Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоУ столиці готують чергове масштабне будівництво
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У столиці готують чергове масштабне будівництво

Масштабне будівництво відновлять на території столичного НСК «Олімпійський» у наступному році. Проект за вартістю досягає майже 70 мільйонів гривень.

Нове будівництво  у Києві на території НСК «Олімпійський» розпочнеться не в 2013 році, як планувалося, а в наступному році, швидше за все, навесні. Уряд доручив міністерствам і владі міста доопрацювати проект і почати спорудження льодової арени та багатофункціонального спорткомплексу з тенісними кортами. Про це пише «Сегодня».

За інформацією видання, нові об'єкти з'являться на даху 5- поверхової зони гостинності, яку для фіналу чемпіонату звели за 463 млн грн впритул до «Олімпійського», на місці льодової ковзанки «Крижинка» і тенісних кортів. Зараз вона простоює. У будівлі планують розмістити парковку, адміністрацію стадіону, антидопінговий центр та музей спорту. На даху спорудять блок з шести критих кортів і два універсальних комплексу, кожен з яких розрахований на 3 тисячі глядачів.

Вартість робіт оцінюють у 69 млн грн. «Проект ще потрібно доопрацювати. Раніше весни будівництво, навіть при повному фінансуванні , почати можна» , - розповіли проектувальники.

У КМДА заявили, що фінансово брати участь у будівництві не будуть. «Олімпійський» - власність Мінінфраструктури. Місто не має права там нічого будувати. Ми можемо сприяти , наприклад , у розробленні містобудівної документації», - сказав заступник голови КМДА Михайло Кучук.

Як повідомляла « Україна Комунальна», до початку європейського чемпіонату з баскетболу в столиці зведуть нову арену. Інвестор вкладе в це будівництво 100 мільйонів доларів.

 
Коментарі (0)