Рус Укр
ГоловнаКиївські будніЖитлоУ столиці побудують багатоповерхівку прямо на парковці біля Палацу «Україна»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У столиці побудують багатоповерхівку прямо на парковці біля Палацу «Україна»

Нове будівництво планується на двох ділянках – 0,64 га та 0,21 га. Перша належить «Укржитлобуду» на праві приватної власності, а другу фірма орендує у міста.
ТОВ «Укржитлобуд» отримало містобудівні умови та обмеження для проектування багатофункціонального комплексу по вул. Велика Васильківська (колишня вул. Червоноармійська), 107-109 у Києві.
 
Ці МУО були затверджені Департаментом містобудування КМДА у червні 2018 року, повідомляє сайт Наші гроші.
 
Згідно з цим документом, нове будівництво планується на двох ділянках – 0,64 га та 0,21 га. Перша належить «Укржитлобуду» на праві приватної власності, а другу фірма орендує у міста. Відзначимо, що ці ділянки знаходяться прямо біля входу в метро на ст. «Палац Україна».
 
Цільове призначення цих ділянок, вказане у МУО, – для будівництва готельно-офісного комплексу з об’єктами обслуговування та гостьовим паркінгом.
 
Відзначимо, що останнім часом у Києві зустрічалися випадки будівництва житла під виглядом готелю. Якщо говорити про ділянки «Укржитлобуду», то, відповідно до Генплану, – це територія громадських будівель та споруд, де будівництво житла заборонено.
 
Запланована висота будівлі – близько 100 метрів. Варто наголосити, що ділянка, на якій запланована висотка, входить до Центрального історичного ареалу Києва, де заборонено будівництво вище 27 метрів.
 
Засновниками ТОВ «Укржитлобуд» з 2018 року є АТ «ЗНВКІФ «Генезис» (30%), АТ «ЗНВКІФ «Медісон» (30%) і ТОВ «КУА «Система Капітального Інвестування» (40%). Основним власником останнього є кіпрська компанія «Валдез Лімітед» (Valdeze Limited), засновником якої вказаний Ангелікі Пантсі.
 
 
 
Фонди «Генезис» та «Медісон» перебувають в управлінні ТОВ «КУА «Гарантія», єдиним власником якого з жовтня 2018 року є Вадим Столар.

Директором ТОВ «Укржитлобуд» є Роман Гладуняк. Це колишній очільник Головного управління контролю за благоустроєм КМДА за часів мера Леоніда Черновецького.  

 
Коментарі (0)