Рус Укр
ГоловнаКиївські будніВодопостачанняУ столиці поступово «повертається» гаряча вода
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У столиці поступово «повертається» гаряча вода

Київтеплоенерго відновлює постачання гарячої води на столичній Троєщині, Виноградарі, Воскресенці, Лісовому та Мінському масивах, Оболоні та Відрадному.
Київтеплоенерго відновлює постачання гарячої води на столичній Троєщині, Виноградарі, Воскресенці, Лісовому та Мінському масивах, Оболоні та Відрадному. Всього 2,6 тис. багатоповерхових будинків (20% житлового фонду Києва).
 
На гідравлічну міцність випробовували мережі зони теплопостачання ТЕЦ-6, районних котелень «Виноградар», «Воскресенка, «Відрадний», станції теплопостачання №2, а також низки квартальних котелень. Під час випробувань виявлено близько 300 пошкоджень мереж, які станом на сьогодні усунено для відновлення гарячого водопостачання.
 
Випробування теплових мереж у міжопалювальний період необхідні для забезпечення надійності системи теплопостачання Києва в опалювальний сезон. Підприємство виявляє «слабкі» місця трубопроводів, ремонтує та замінює проблемні ділянки, щоб мінімізувати вірогідність аварійних відключень тепла взимку. 
 
Станом на 25 травня 2020 року вже випробували 25% магістральних тепломереж та 50% тепломереж квартальних котелень Києва. 
 

Нагадаємо, що до 5 червня триватиме друга черга випробувань тепломереж у зоні теплопостачання ТЕЦ-5 та СТ-1. Тимчасово гаряче водопостачання призупинено до житлових будинків Солом’янки, Шулявки, Теремків, Осокорків та центру Києва. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
26 Травня 2020 p. 21:24
Відключення гарячого водопостачання під час епідемії - це надто небезпечно, і може призвести до збільшення кількості захворівших. --------------------------------Дочекайтесь хоча б липня, адже на вулиці зараз досить холодно. Гарантовано від холодної води почнуться застуди, які тільки посилять епідемію.