Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ столиці прокладаються лінії електропостачання
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У столиці прокладаються лінії електропостачання

«Київенерго» для надійного електропостачання столиці Києва збудувало кабельні ліні електропередач на Оболоні та Подолі. Роботи продовжують, у зв'язку із чим, на деяких вулицях обмежено рух транспорту.

Публічне акціонерне товариство «Київенерго» збудувало в частині Оболонського та Подільського районів столиці більше 3 км кабельної лінії електропередачі напругою 10 кВ та близько 800 м дволанцюгової кабельної лінії електропередачі напругою 110 кВ. Про це «України Комунальній» повідомили у прес-службі товариства.

Зокрема, будівництво електромереж відбувається в рамках інвестиційного проекту «Київенерго» – реконструкції підстанції «Єленівська», від якої живляться великі підприємства, державні та місцеві установи органів влади, ділові і торговельні центри, електротранспорт, інші соціально значущі об’єкти, які розташовані на Подолі та в центральній частині міста.

В рамках проекту реконструкції передбачено переведення ПС 35/10 кВ «Єленівська» на вищий клас напруги 110 кВ. У зв’язку з цим, «Київенерго»  збудує більше 3,6 км дволанцюгової кабельно -повітряної лінії електропередачі напругою 110 кВ  від підстанції «Оболонь» і ТЕЦ-6. Електромережі будуть розташовані по вулицям Костянтинівська, Електриків, Турівська, Оленівська. На даний момент, у зв’язку з будівництвом лінії, по згаданим вулицям частково перекрито проїжджу частину.

Нова кабельна лінія електропередачі 10 кВ загальною протяжністю 3,1 км, яку у серпні було прокладено «Київенерго», забезпечить надійне електропостачання споживачів Подолу та центральної частини Києва на час реконструкції ПС 35/10 кВ «Єленівська». Зокрема, нова електромережа розміщена по ділянкам вулиць Костянтинівська, Електриків, Оленівська, пров. Електриків. На даний момент в місцях будівництва лінії відновлюються пішохідні зони.

Як повідомляла «Україна Комунальна», Агентство NL Міністерства економіки Королівства Нідерланди виділило грант для виконання техніко-економічного обґрунтування проектів будівництва водогрійних твердопаливних котлів та когенераційних установок, що використовують в якості палива біомасу, на декількох існуючих котельнях ПАТ «Київенерго».

 
Коментарі (0)