Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ столиці запрацював сучасний паркінг
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У столиці запрацював сучасний паркінг

У столиці в тестовому режимі функціонує паркувальний майданчик із автоматизованою системою. Надалі планується облаштування таких майданчиків на 6 основних в’їздах у столицю.

У столиці біля станції метро «Іподром» презентували паркувальний майданчик із автоматизованою системою паркування, що став першим у Києві «перехоплюючим» паркінгом на в’їзді в місто. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

Новий паркінг уже місяць працює в тестовому режимі, під час якого перевірялася робота автоматизованої системи: інформаційне табло для висвітлення кількості вільних місць на майданчику, в’їзна стійка для видачі талонів, термінал контролера-оператора, автоматичні шлагбауми, а також система відеонагляду, що дозволяє контролювати територію майданчика з монітору, встановленого на посту охорони.

Майданчик розрахований на 205 місць. Година перебування обійдеться власникам транспортного засобу в 5 грн., 12 годин – в 11 грн., а доба – у 22 грн.

«Тестуючи цей майданчик, ми побачили, що гості столиці зацікавлені не їхати на власному авто до центру Києва, однак вони потребують надійної та гарантованої охорони їхнього транспортного засобу і, звісно, адекватну ціну послуги. Наступним етапом стане облаштування подібного паркувального майданчика поблизу станції «Теремки» на Кільцевій дорозі», – розповів заступник голови КМДА Михайло Костюк.

Також повідомляється, що на 6 основних в’їздах у столицю планується облаштування 12 подібних паркувальних.

Як повідомляла «Україна Комунальна», порядок формування тарифів на послуги з утримання майданчиків для платного паркування транспортних засобів з рекомендаційного стане обов’язковим. Відповідна постанова була схвалена урядом.

 
Коментарі (0)