Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУЄФА проспонсує ремонт Хрещатика
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

УЄФА проспонсує ремонт Хрещатика

Анатолій Голубченко зазначив, що безпосередньо УЄФА виділив Києву 1 млн євро: 500 тис. євро вже отримані, ще 500 надійдуть в серпні.

У разі необхідності Київ приведе в порядок Хрещатик, де розташовується офіційна фан-зона Євро-2012, за кошти, виділені УЄФА. Про це на прес-конференції повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко, інформує прес-служба.

Анатолій Голубченко зазначив, що безпосередньо УЄФА виділив Києву 1 млн євро: 500 тис. євро вже отримані, ще 500 надійдуть в серпні. Він зазначив, що окрім цього близько 2 млн євро УЄФА виділив на обладнання фан-зони, зокрема, на екран, установку сцени, світло, звук, рекламу на парканах фан-зони.

«Ми ці кошти не отримували, а мільйон ми отримали у тому числі і для того, що якщо будуть якісь пошкодження, щоб можна було їх усунути», - сказав він.

Чиновник також підкреслив, що на організацію київської фан-зони не використовувалися бюджетні кошти. Свої кошти вклала визначена на конкурсі компанія, вона ж отримає прибуток від фан-зони. У свою чергу, київський бюджет отримає свою частку при оплаті компанією відповідних податків.

Нагадаємо, як повідомляла раніше «У.К.», у приймаючих містах (Київ, Харків, Донецьк, Львів) проведення матчів фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу ознаменувалося будівництвом офіційних фан-зон, які  були збудовані у травні 2012 року.

Першу частину грошової допомоги на організацію майданчиків для вболівальників приймаючі міста отримали у березні, а монтаж об’єктів у чотирьох містах виконали у травні 2012 року.

Як зазначали в Місцевому оргкомітеті «Євро-2012 Україна», проект фан-зони є більшою мірою відповідальністю міста, а за організацію безпеки та харчування відповідає УЄФА. 

 
Коментарі (0)