Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Києві відремонтують трамвайні колії за 400 млн грн
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

В Києві відремонтують трамвайні колії за 400 млн грн

Реконструкцію та будівництво трамвайної лінії в Києві – від вул. Гната Юри до ЗАТ "Кисневий завод" підрядник має здійснити до 31 грудня 2022 року

 

Реконструкцію та будівництво трамвайної лінії в Києві – від вул. Гната Юри до ЗАТ "Кисневий завод" підрядник має здійснити до 31 грудня 2022 року

КП "Київпастранс" уклало з ТОВ "Реммонтаж-буд" договір про реконструкцію та будівництво трамвайної лінії в Києві – від вул. Гната Юри до ЗАТ "Кисневий завод". Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на інформацію в системі Prozorro.

Переможцем тендеру стала компанія "Реммонтаж-буд", яка погодилася виконати роботи за  396,97 млн ​​грн. Підрядник зобов'язаний провести всі необхідні роботи до 31 грудня 2022 року. Гарантійний термін на роботи – не менше 10 років.

Роботи на трамвайній лінії передбачають ремонт шляхів, переїзду, зупинок "Вул. Жолудєва", "Вул. Булгакова" і "Михайлівська Борщагівка", трьох тягових підстанцій, контактної мережі, кабельної мережі, автоматики, телемеханіки, системи зв'язку, світлофорів, проїзної частини, а також проведення мереж водопостачання та каналізації.

У торгах також брало участь ТОВ "Сітірейл технолоджі", але компанія просила за проведення ремонтних робіт 424,22 млн грн.

Нагадаємо, у Києві подовжать Борщагівську лінію швидкісного трамвая. Проєкт "Київська міська мобільність" передбачає подовження лінії до центру Києва. Планується побудувати близько 3,5 км трамвайної колії вулицями Жилянською та Саксаганського.

 

 

 
Коментарі (0)