Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВ одному з районів Києва проведуть капремонт будівель
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

В одному з районів Києва проведуть капремонт будівель

У Деснянському районі Києва проведуть капітальний ремонт будівель соціальної інфраструктури, на які у 2015 році виділили кошти у рамках Програми економічного і соціального розвитку.

У Деснянському районі столиці капітально відремонтують низку будівель, фінансування яких передбачене у 2015 році Програмою економічного і соціального розвитку Києва. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Так, зокрема, потребують заміни вікон 22 дошкільні, 19 загальноосвітніх навчальних заклади, 3 Центри первинної медико-санітарної допомоги. Також необхідно провести капітальні ремонти дахів у 7 дошкільних навчальних закладах, 3 Центрах первинної медико-санітарної допомоги, харчоблоків у 3 дошкільних навчальних закладах, фасадів у 4 дошкільних навчальних закладах.
 
Окрім того, передбачається капітальний ремонт та відновлення приміщення дошкільного навчального закладу №795; роботи із впровадження сучасних методів доочищення води у 2 загальноосвітніх навчальних закладах; ремонт фасаду Центру дитячої та юнацької творчості на вул. Каштановій, 5А; ремонт мереж ЦО в школі №248 на вул. Закревського, 45Б; капітальний ремонт даху в комплексній Дитячо-юнацькій спортивній школі №14 на вул. Шолом-Алейхема, 5А. Також планують відремонтувати ґанок бібліотеки №115 на вулиці О. Бальзака, 28.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у «Київському метрополітені» оновлять карту-схему. Так, на ній з’являться маршрути швидкісних трамваїв та вказівники до обох аеропортів, але зникнуть назви недобудованих станцій та нумерація.
 
Коментарі (0)