Рус Укр
ГоловнаКоментаріОпалювальний сезон 2023-2024В.Кличко: "Столиця виділила 2 мільярди грн, аби покрити різницю вартості газу тепловикам"
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

В.Кличко: "Столиця виділила 2 мільярди грн, аби покрити різницю вартості газу тепловикам"

Київ виділив 2 мільярди гривень, аби покрити різницю вартості газу теплопідприємствам та не підвищувати тарифи на тепло та гарячу воду.
Київ виділив 2 мільярди гривень, аби покрити різницю вартості газу теплопідприємствам та не підвищувати тарифи на тепло та гарячу воду.
 
Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Україна 24».
 
«Столиця виділила 2 мільярди гривень із бюджету міста, аби покрити різницю вартості газу теплопідприємствам, щоб цього опалювального сезону тарифи на тепло і гарячу воду для населення не підвищувалися. Але, в нас є інша критична ситуація. Ми знаємо, що з 12 великих теплогенеруючих підприємств країни на 10 – недостатні запаси енергоносіїв. І ця ситуація, у разі великих морозів, може призвести до віялових відключень, чого не було багато років», – наголосив Віталій Кличко.
 
Він також зазначив, що Україна сьогодні може збільшити видобуток власного газу і менше залежати від світової ціни на газ.
 

«Наша країна може видобувати власний газ. Чому ми маємо залежати від європейських цін на газ, інших енергоносіїв? Які потягнуть за собою і здорожчання продуктів та іншого, тобто вдарять по кишенях українців. Тому, вважаю, повинен зібратися енергетичний штаб і ухвалити важливі рішення. Так, збільшення видобутку займе чимало зусиль та часу, але ми повинні і можемо це зробити», – зазначив Віталій Кличко. 

 
Коментарі (0)